Η γαλλική ομοσπονδία πήρε θέση για τον Τομά Ερτέλ και την απόφασή του να υπογράψει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας του Τομά Ερτέλ με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ήρθε να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Σύμφωνα με τη γαλλική ομοσπονδία, ο παίκτης είχε δεσμευτεί πως δεν θα προχωρούσε σε συμφωνία με οποιανδήποτε ομάδα της Ρωσίας λόγω του εμπάργκο στη χώρα για την εισβολή στην Ουκρανία. Η κίνηση αυτή του Ερτέλ θέτει σε κίνδυνο τη θέση του στην εθνική Γαλλίας στις επόμενες διοργανώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γαλλικής ομοσπονδίας:

«Η γαλλική ομοσπονδία ενημερώθηκε μέσω Twitter για τη συμφωνία του Τομά Ερτέλ με την Ζενίτ για 1+1 χρόνια. Δεν είχαμε ενημερωθεί πως υπήρξε συμβόλαιο ή συζητήσεις για κάτι τέτοιο σε εξέλιξη. Ο παίκτης είχε υπογράψει πριν την έναρξη της προετοιμασίας δέσμευση πως δεν έχει συμφωνήσει ούτε σχεδίαζε να το κάνει με ομάδα της Ρωσίας ή της Λευκορωσίας. Αν γνωρίζαμε πως ο Τομά Ερτέλ επρόκειτο να παίξει στη Ζενίτ, δεν θα τηρούσε τη δέσμευσή του και δεν θα πληρούσε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στις προσεχείς διοργανώσεις, μεταξύ αυτών και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024».

Μένει να φανεί αν ο Τομά Ερτέλ «χάσει τη θέση του» από το ρόστερ της Γαλλίας σε κάποια επόμενη διοργάνωση…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!