Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στα πρώτα ματς της περιόδου.

Με μία μεγάλη απουσία θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν η Μπαρτσελόνα. Όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, ο Νίκολα Μίροτιτς δεν θα είναι έτοιμος στα πρώτα ματς της σεζόν, μεταξύ αυτών και στη πρεμιέρα της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται εδώ και δύο μήνες από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα με αφορμή την εξέλιξη του τραυματισμού του Νίκολα Μίροτιτς:

«Ο πάουερ φόργουορντ Νίκολα Μίροτιτς αναρρώνει γρήγορα από τον τραυματισμό του αχίλλειου τένοντα στο αριστερό του πόδι, αλλά δεν θα είναι έτοιμος εγκαίρως για το Super Cup ή τα εναρκτήρια παιχνίδια της Liga Endesa και της Ευρωλίγκας. Οι ιατρικές υπηρεσίες της Μπαρτσελόνα παρακολουθούν προσεκτικά την πρόοδό του για να αποφασίσουν πότε θα είναι ικανός να παίξει ξανά».

Ο Ισπανός σουπέρ-σταρ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πλάνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και πλέον επικρατεί αναβρασμός. Η Μπαρτσελόνα κάνει ότι μπορεί για να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί έναν παίκτη βαρόμετρο στο παιχνίδι της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!