Σε δηλώσεις του ο Ροναλντίνιο ανέφερε πως δεν θεωρεί πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος, Ροναλντίνιο, μίλησε στο πλαίσιο του «Circus Cup», όπου θα έχει την ευκαιρία να «μαγέψει» και πάλι με την μπάλα στα πόδια.

Στην παρουσίαση που έγινε στη Γάνδη, ο Ροναλντίνιο ρωτήθηκε για το αν ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Ο «Ρόνι» απάντησε:

«Δύσκολο γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες. Δεν μου αρέσει να συγκρίνω, αλλά ο Πελέ, ο Μαραντόνα κλπ. Ο καθένας ήταν ο καλύτερος παίκτης στην εποχή του».

Μάλιστα, σχολίασε και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η Μπαρτσελόνα:

«Η Μπαρτσελόνα είναι σε μια μεταβατική στιγμή, πολλών αλλαγών και πολλών ανθρώπων από την εποχή που επέστρεψε (αναφορά στον Ντάνι Άλβες). Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά, έχουν έναν καλό προπονητή και πολύ ταλαντούχους νέους παίκτες. Η Μπάρτσα έχει τα πάντα για να επιστρέψει κορυφή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!