H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την περίπτωση του Αντουάν Γκριεζμάν τον Ιανουάριο.

Aπό την δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να επωφεληθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Γι’ αυτό το λόγο η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν.

Το δεύτερο έτος του διετούς δανεισμού του Γάλλου άσου από την Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν εξελίσσεται όπως θα περίμεναν οι δύο πλευρές, αφού ο χρόνος συμμετοχής του παίκτη έχει μειωθεί κατά πολύ. Αυτό οφείλεται σε έναν όρο στην συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο οποίος αναφέρει πως εάν ο Γκριεζμάν παίξει περισσότερο από 45 λεπτά στο 50% των αγώνων, η Ατλέτικο είναι υποχρεωμένη να πληρώσει την Μπαρτσελόνα ρήτρα ύψους 40 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που πουληθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ. Μην ξεχνάμε πως και το καλοκαίρι είχε γίνει μία αντίστοιχη προσπάθεια που όμως δεν κατέληξε σε συμφωνία. Τότε ο Αντουάν Γκριεζμάν ήθελε να παραμείνει στη Μαδρίτη και στην Ατλέτικο. Πλέον όλα είναι διαφορετικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!