Ο Μίτσελ θα είναι ο διάδοχος του Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, επιστρέφοντας στους «ερυθρόλευκους» ύστερα από επτά χρόνια.

Ο Μίτσελ είναι ο «εκλεκτός» των διοικούντων τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Κάρλος Κορμπεράν στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων». Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να αναλάβει την ομάδα και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει το deal.

O 59χρονος προπονητής ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού από τις 4 Φεβρουαρίου του 2013 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 2015 κατακτώντας τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα, με απολογισμό σε 90 παιχνίδια 64 νίκες, 11 ισοπαλίες και 15 ήττες. Μετά τον Ολυμπιακό δούλεψε σε Μαρσέιγ, Μάλαγα, Πούμας και Χετάφε. Από τον πάγκο της τελευταίας αποχώρησε στις 4 Οκτωβρίου του 2021.

Οι πρωταθλητές εξέτασαν κι άλλες λύσεις, κυρίως από την Ιβηρική, ωστόσο κατέληξαν στον Μίτσελ ο οποίος γνωρίζει καλά τον σύλλογο, το ελληνικό πρωτάθλημα και θα μπορούσε να αναλάβει άμεσα την ομάδα για να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής και να δουλέψει με όσους παίκτες δεν έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.

Ο Μίτσελ από την πρώτη στιγμή συγκέντρωνε αρκετές πιθανότητες ώστε να είναι ο επόμενος τεχνικός του Ολυμπιακού, αλλά οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν να εξετάσουν όλες τις πιθανές και ρεαλιστικές επιλογές.

Σύμφωνα μάλιστα με Ισπανό δημοσιογράφο, ο Μίτσελ είναι ήδη στο αεροπλάνο για Ελλάδα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!