Μίλαν και Ζιγιέχ έδωσαν επιτέλους τα χέρια και ο Μαροκινός αναμένεται να πιάσει Μιλάνο τον προσεχή Ιανουάριο.

Η Μίλαν δεν τα κατάφερε το καλοκαίρι, αλλά πιστεύει πως θα ολοκληρώσει τις επαφές με την Τσέλσι για την απόκτηση του Χακίμ Ζιγιέχ, τον Ιανουάριο. Μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού για ενάμισι χρόνο, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024. Η οψιόν αυτή θα κυμαίνεται στα 27 εκατ. ευρώ. Φυσικά το ποσό θα οριστικοποιηθεί όταν τελειώσει ο δανεισμός του στους «ροσονέρι».

Ο Μαροκινός επιθετικός, που αποκτήθηκε από τον Αγιαξ πριν από δύο χρόνια, δεν είναι στα πλάνα του Γκράχαμ Πότερ για τη βασική ενδεκάδα. Ο Ζιγιέχ ενημερώθηκε και ζήτησε με τη σειρά του να αποχωρήσει. Ο λονδρέζικος σύλλογος του έδωσε το «πράσινο φως» εάν και εφόσον φέρει δελεαστική πρόταση.

Εκεί, χτύπησε η Μίλαν. Τον ήθελε από το καλοκαίρι. Δεν τα κατάφερε. Αλλά ο χρόνος γαρ εγγύς και ο Ιανουάριος πλησιάζει. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Μιλάνου, Πάολο Μαλντίνι, έχει δώσει τα χέρια με τον ατζέντη του, σε νέα συνάντηση τους στο Μιλάνο, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!