Ο Ζοζέ Μουρίνιο σχολίασε με τον... δικό του τρόπο την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ομάδας του στην ανατροπή του Νικολό Ζανιόλο, επισημαίνοντας πως θα προτείνει στους παίκτες του να «βουτάνε».

Έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Ρόμα σε ανατροπή του Νικολό Ζανιόλο έγινε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός διαμαρτυρήθηκε έντονα και αποβλήθηκε, με το επιτελείο του να χρειάζεται να τον συγκρατήσει για να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικότερα, ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», κόντρα στην Ίντερ, είπε:

«Προσπάθησα να μιλήσω με τον Κίφι μετά το παιχνίδι. Αν ένας διαιτητής μού πει ότι δεν είναι πέναλτι εάν ένας παίκτης δεν πέσει, τότε θα πρέπει να αρχίσω να λέω στους παίκτες μου να πέφτουν. Του ζήτησα να μου πει γιατί δεν έδωσε το πέναλτι, αλλά δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Είπε ότι ήταν θέμα ερμηνείας. Αλλά για μένα δεν είναι ερμηνεία, είναι πέναλτι και αυτό είναι. Ο παίκτης μπορεί ακόμα να συνεχίσει τη φάση και μετά ο διαιτητής να γυρίσω πίσω το παιχνίδι και να δώσει πέναλτι.

Θέλω να γίνω ο καλύτερος προπονητής που μπορώ, αν χρειαστεί όμως να αρχίσουμε να κάνουμε τους κλόουν και να προσποιούμαστε ότι είμαστε στην πισίνα, τότε θα αλλάξω την προπόνηση που κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ζοζέ Μουρίνιο Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!