Η Λέστερ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόλυσης του Μπρένταν Ρότζερς.

Επτά αγωνιστικές έχουν ήδη συμπληρωθεί στο φετινό πρόγραμμα της Premier League και η Λέστερ έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις έναν βαθμό. Ο Μπρένταν Ρότζερς βρισκόταν υπό πίεση στην τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας και η πρόσφατη συντριβή από την Τότεναμ με 6-2 φαίνεται πως θα τον οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου.

Οι «αλεπούδες» σκέφτονται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη Σέλτικ το 2019 προκειμένου να κάτσει στον πάγκο της Λέστερ.

Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λέστερ είναι ο Τόμας Φρανκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ.

Η διοίκηση της Λέστερ φέρεται διατεθειμένη να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στον 49χρονο Βορειοϊρλανδό τεχνικό, πριν τον καλέσουν για να λύσει το συμβόλαιό του. Με αυτό τον τρόπο θα κερδίσουν χρόνο για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!