Tις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε στην κάμερα της Nova ο Έντουιν Ροντρίγκες.

Ο Άρης κατάφερε να αποκτήσει τον Έντουιν Ροντρίγκες από την Ολυμπία έχοντας μάλιστα και οψιόν αγοράς. Ο νέος παίκτης του Άρη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και έδειξε με ποιον τρόπο μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, θέλει να ενσωματωθεί άμεσα ώστε να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του ενώ ελπίζει πως ο Άρης θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς και θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έντουιν Ροντρίγκες:

«Είναι πολύ όμορφη πόλη, ελκυστική και όσον αφορά την ομάδα, είναι ένα σύνολο με πολύ ταλέντο, οπότε εγώ τόσο σε ατομικό όσο σε ομαδικό επίπεδο θα πρέπει να το εκμεταλλευτώ πάρα πολύ αυτό.

Μετά την άφιξη του Πάλμα, αρκετός κόσμος στην Ονδούρα, όπως και εγώ, γνωρίζαμε τον Άρη. Μου είπε ότι η πόλη είναι όμορφη, το περιβάλλον είναι πάρα πολύ ωραίο και ο κόσμος εντός και εκτός ομάδας, σε στηρίζει. Μου είπε πως αν δουλέψω σκληρά, θα μπορέσω να βρω τη θέση μου στην ομάδα.

Σίγουρα είναι μια μεγάλη αλλαγή σε σχέση με αυτό που ζούσα στην Ονδούρα. Όσον αφορά τον προπονητή, μου είπε να του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα, να μπορέσω να του το πω για να ανταποκριθεί ο ίδιος. Από πλευράς του αυτή ήταν μια πάρα πολύ επαγγελματική αντιμετώπιση και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.

Είμαι πολύ δυναμικός παίκτης και μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μπορώ να παίξω και με τα δύο πόδια, οπότε ο κόσμος πρέπει να περιμένει από εμένα ότι θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Θέλω να ενσωματωθώ γρήγορα και με τη βοήθεια μου να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

Οπωσδήποτε είναι μια πάρα πολύ μεγάλη αλλαγή, σίγουρα περιμένω να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή μου, δηλαδή να με αγοράσει ο Άρης. Από εκεί και πέρα το ταβάνι είναι ο ουρανός».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!