Ο Γιώργος Τζαβέλλας θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για τον τραυματισμό του στο χέρι.

Σε χειρουργική επέμβαση θα πρέπει να υποβληθεί ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο τραυματισμός του αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός και θα πρέπει να γίνει χειρουργείο ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστη, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό πόσο καιρό θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Ο Έλληνας αμυντικός στο ημίχρονο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι στα αποδυτήρια με το χέρι του. Το τζάμι θρυμματίστηκε και ο ίδιος χτύπησε αρκετά, με αποτέλεσμα να κληθεί αμέσως ασθενοφόρο και να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Σήμερα έγινε γνωστό πως κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί και η επέμβαση θα γίνει μέσα στη μέρα.

Έτσι ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει το πρόβλημα στο χέρι.

Μετά τον τραυματισμό του, αναμένεται να χάσει τους αγώνες της Εθνικής ομάδας με Κύπρο και Βόρεια Ιρλανδία το Σάββατο (24/9) και την Τρίτη (27/9) για το Nations League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιώργος Τζαβέλλας