Ο Χουάν Ιτούρμπε μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αλλά και την μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Άλαν Πάρντιου.

Ο Χουάν Ιτούρμπε μίλησε στην κάμερα της NOVA, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και δήλωσε πως μαζί με τον κόσμο της ομάδας μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ακόμα, μίλησε για τη μέχρι τώρα συνεργασία των ποδοσφαιριστών με τον νέο προπονητή της ομάδας, Άλαν Πάρντιου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χουάν Ιτούρμπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άλαν Πάρντιου:

«Όλοι τον γνωρίζουμε, ξέρουμε ότι προέρχεται από μια ποδοσφαιρική χώρα, που το άθλημα παίζεται με πάρα πολύ ένταση. Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο για να προπονηθούμε με το στΙλ που θέλει. Ωστόσο, θεωρώ πως με το πέρασμα του χρόνου, θα μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στις οδηγίες του».

Για τις αλλαγές στις οποίες αποσκοπεί ο νέος προπονητής του Άρη:

«Καταρχάς, έβαλε πάρα πολλούς καινούριους κανόνες, πράγμα που δεν υπήρχε στην προηγούμενη κατάσταση. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες αλλά και για το κλαμπ. Όπως προαναφέραμε όμως, δεν έχουμε προλάβει να προπονηθούμε αρκετές φορές μαζί του. Ξέρω όμως πως όσο προχωράμε, θα εισάγουμε καινούρια πράγματα στις προπονήσεις και ευτυχώς υπάρχει αυτή η διακοπή των δύο εβδομάδων που θα χρησιμεύσουν πολύ».

Για τη νίκη επί του Αστέρα, αλλά και το πώς περιμένει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Ήταν πράγματι ένα πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν τρεις υπερπολύτιμοι βαθμοί ιδιαίτερα όσον αφορά τη ψυχολογία της ομάδας, μετά από την απομάκρυνση του προηγούμενου προπονητή. Αναφορικά τώρα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές του. Είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, που είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ξέρουμε πως θα έρθουν για να μας δυσκολέψουν τη ζωή, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ωστόσο εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribeκαι στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!