Ο Νίκος Βαμβακούλας σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την επικείμενη αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης αλλά και τη γενικότερη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του Πειραιά.

Ο Νίκος Βαμβακούλας σε δηλώσεις του σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης κλήθηκε να σχολιάσει την ήττα του Ολυμπιακού από την Φράιμπουργκ αλλά και το επικείμενο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε πως όσο δεν υπάρχει ένας σταθερός κορμός, όσο καλό υλικό και να υπάρχει, δεν θα λείπουν τα προβλήματα. Ακόμα έκανε μία πρόβλεψη για την πορεία της συνεργασίας του Ολυμπιακού και του Κάρλος Κορμπεράν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Βαμβακούλα:

«Ο Ολυμπιακός έχει πάρει πάρα πολλούς παίκτες. Όλοι αυτοί, σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα δεν έχουν παίξει. Όταν δεν φτιάξεις ένα σταθερό κορμό σε μία ομάδα δεν μπορείς να φτιάξεις τίποτα. Πρέπει να φτιάξεις κορμό. Σαν υλικό πρέπει να αναφέρω, πως ο Ολυμπιακός έχει καλό υλικό. Θα το διαπιστώσει κανείς στην πορεία μετά από ένα μήνα. Βλέπω όμως και πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς και αυτό δείχνει πως το καλοκαίρι δεν έγινε καλή δουλειά. Και φέτος το καλοκαίρι ο Μαρτίνς έπαιξε πολλά φιλικά ματς και δεν έκανε καλή προετοιμασία. Θα το επαναλάβω πως όταν δεν φτιάξεις ένα σταθερό κορμό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Για το ματς που έρχεται ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό, πρέπει να λέμε την αλήθεια. Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλά ψυχολογικά. Όποιον παίκτη κι αν βάλει, δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί. Είναι πρόβλημα αυτό για τον Ολυμπιακό. Ο Άρης έχει καλή ομάδα. Και νέο προπονητή. Θέλουν να δείξουν πράγματα. Πάντως με βάσει την εικόνα που έχει ο Ολυμπιακός, δεν πιστεύω ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού θα μείνει πάρα πολύ στην ομάδα. Το είδα…. όνειρο.

Δεν μπορείς να βάζεις ένα παιδάκι που έχει να παίξει μήνες ως αριστερό μπακ για να ξεκουράσεις τον βασικό σου παίκτη. Θα μπορούσε για παράδειγμα να βάλει πίσω τον Σισέ αριστερά. Είναι άπειρος ο προπονητής του Ολυμπιακού και αυτό φαίνεται από την διαχείριση που κάνει.

Θα μπορούσε να βάλει επτά – οκτώ παίκτες να παίξουν συνεχόμενα τρία παιχνίδια. Κάνει αλλαγές κάθε λίγο και λιγάκι και αυτό είναι σε βάρος της ομάδας. Οι μεγάλες ομάδες θα βρουν τον τρόπο. Μετά τον Δεκέμβριο ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να καλύψει τους βαθμούς γιατί έχει και πλέι οφ. Ενισχύθηκε η ΑΕΚ, ενισχύθηκε ο Παναθηναϊκός. Φέτος θα είναι πιο δυνατό το πρωτάθλημα. Όσο για τις επιλογές στο Άρης – Ολυμπιακός, θα σου πω ότι την Κυριακή θα είναι άλλος Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι θα έρθει Χ το παιχνίδι, θα είναι ισόπαλο το τελικό αποτέλεσμα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!