Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Ρότζερ Φέντερερ με ένα μακροσκελές κείμενο, για το φινάλε της καριέρας του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανάρτησε στα social media, ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα για τον μύθο του παγκοσμίου τένις. Ο 24χρονος τενίστας τόνισε ότι ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν ο λόγος που ασχολήθηκε με το άθλημα κι αυτός που τον έκανε να ονειρευτεί, μετά την κατάκτηση του Wimbeldon το 2004.

Για το είδωλό του, ο Τσιτσιπάς έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο, που αποτυπώνει, λίγο-πολύ, όσα σκέφτεται ο κάθε φίλαθλος του τένις, στο άκουσμα της είδησης της απόσυρσης του Ρότζερ από το τένις.

«Ήρθε. Είδε. Κατέκτησε. Θαυμάσαμε.

Σ’ ευχαριστώ Ρότζερ Φέντερερ που εξέλιξες το άθλημά μας σε άφταστο βαθμό. Που έκανες το άθλημα να φαίνεται τόσο άκοπο, ταυτόχρονα περίπλοκο. Το στιλ σου, η προσωπικότητά σου, το ταλέντο σου, η φινέτσα και το πάθος σου δεν θα ξεχαστούν ποτέ στο τένις.

Δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά που ήσουν ο λόγος που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το τένις. Ο λόγος που κάνω backhand με το ένα χέρι σήμερα. Ο λόγος που ονειρεύτηκα για πρώτη φορά, βλέποντάς σε να σηκώνεις το Wimbledon το 2004.

Για να κάνεις κάποιον οπαδό σου δεν αρκεί να τον νικήσεις, αλλά να τον νικήσεις με επίπεδο και στιλ. Αυτά μπορούν να βρίσκονται στο λεξικό εξαιτίας σου.

Περηφάνια και τιμή που θα είμαι στο πλευρό σου στον “τελευταίο χορό”».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagramγια περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Στέφανος Τσιτσιπάς