Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν τον δανεισμό του 26χρονου αμυντικού μέσου από τη Χόφενχαϊμ.

O Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου. Οι «ερυθρόλευκοι» προσθέτουν στη μηχανή τους έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που είχε αποκτηθεί από τη Σάλτσμπουργκ αντί 14 εκατ. ευρώ. Ο 26χρονος είναι διεθνής με την εθνική Μάλι και έχει πραγματοποιήσει με τη φανέλα της Χόφενχαϊμ 86 συμμετοχές με δύο γκολ, ενώ και με τη Σάλτσμπουργκ ήταν αναντικατάστατος έχοντας 134 συμμετοχές. Τη φετινή σεζόν έχει δύο συμμετοχές στην Bundesliga και άλλη μία στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ντιαντιέ Σαμασέκου από τη Χόφενχαϊμ.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου 1996, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην πατρίδα του, το Μάλι. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα το 2013, αγωνίστηκε με τη Ρεάλ Μπαμάκο. Δύο χρόνια αργότερα, το 2015 πήρε μεταγραφή στην αυστριακή Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, από την οποία δόθηκε αμέσως δανεικός στη Λίφερινγκ, όπου αγωνίστηκε 26 φορές (είχε δύο ασίστ).

Το 2016 επέστρεψε στη Σάλτσμπουργκ, με την οποία πραγματοποίησε 134 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε έξι ασίστ. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε στα ημιτελικά του UEFA Europa League εναντίον της Μαρσέιγ. Το 2019 πήρε μεταγραφή στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Χόφενχαϊμ. Με τη φανέλα της έδωσε 86 ματς, τα 78 στη Μπουντεσλίγκα, σημείωσε δύο γκολ και έδωσε πέντε ασίστ.

Είναι 27 φορές διεθνής με το Μάλι και έχει σημειώσει ένα γκολ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagramγια περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!