Για τον χρόνο που χρειάζεται ο Σάντιο Μανέ να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Μπάγερν μίλησε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Σαντιό Μανέ χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

O 35χρονος ρωτήθηκε για τον Σενεγαλέζο επιθετικό μετά την μέτρια εμφάνισή του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως ο Μανέ δεν είναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει στο 100%.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν:

«Είναι μια νέα μεταγραφή και πρέπει να προσαρμοστεί. Προσπαθεί πολύ και είμαι σίγουρος πως θα πετύχει πολλά μαζί μας. Όπως και να έχει, ότι έχω να πω στον Σαντιό θα το πω στον ίδιο και όχι στα Μέσα. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα έπαιξε σε μία διαφορετική θέση, στην οποία δεν έπαιξε τόσο πολύ όσο ήταν στη Λίβερπουλ.

Είναι φυσιολογικό όταν αλλάζεις ομάδα να χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Έχω ήδη πει πως θέλω να τον βλέπω να κάνει συγκεκριμένα πράγματα στο γήπεδο πιο συχνά. Ίσως να κοιτάζει λιγότερο την μπάλα και να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!