Ο Δημήτρης Ιτούδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο μέλλον της Εθνικής ομάδας, αλλά και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δημιούργησε πολλές προσδοκίες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο η οικοδέσποινα Γερμανία του έκοψε τα φτερά. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στην ΕΡΤ για την επόμενη ημέρα, υπογραμμίζοντας ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει αποθαρρυνθεί από τον αποκλεισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Αναμφίβολα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά πρέπει να πούμε ότι η Γερμανία έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι».

Για τη στήριξη των φιλάθλων:

«Η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι που αφουγκραστήκαμε, αισθανθήκαμε και διαπιστώσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μας στο Eurobasket. Κάναμε ένα σπριντ για να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα».

Για το μέλλον της ελληνικής ομάδας:

«Όλοι οι αθλητές θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Εθνικής. Μίλησα με όλους τους παίκτες κατά την επιστροφή. Ο Γιάννης δεν έχει αποθαρρυνθεί μετά από τον αποκλεισμό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Δημήτρης Ιτούδης  Για το μέλλοΔημήτρηςν της ελληνικής ομάδας: