Πολ Πογκμπά: Ο αδερφός του Γάλλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους συνελήφθη από τις Αρχές μαζί με άλλα τρία άτομα για εκβιασμό.

Ο Ματίας Πογκμπά, αδερφός του άσου της Γιουβέντους Πολ Πογκμπά, καθώς και άλλα τρία άτομα συνελήφθησαν στο πλαίσιο της έρευνας για εκβιασμό, μετά από καταγγελία του Γάλλου διεθνή άσου.  Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο Ματίας Πογκμπά εμφανίστηκε «νωρίς το απόγευμα και συνελήφθη».

Από τους τέσσερις συλληφθέντες, ο ένας κατέληξε με χειροπέδες χθες και οι άλλοι σήμερα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Le Monde. Ο Πολ Πογκμπά ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα εκβιασμού πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από εγκληματίες που συνδέονται με τον αδελφό του.

Το θέμα ξεκίνησε όταν ο Ματίας δημοσίευσε βίντεο στο διαδίκτυο σε τέσσερις γλώσσες (γαλλικά, ιταλικά, αγγλικά, ισπανικά), που υποσχόταν «μεγάλες αποκαλύψεις» για τον σταρ της Γιουβέντους.

Πολ Πογκμπά: Οι αναρτήσεις του αδερφού του

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Πολ Πογκμπά, Ματίας κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο που υπόσχεται να αποκαλύψει κάποιες εκρηκτικές πληροφορίες για τον παίκτη της Γιουβέντους. Ο Ματίας ανέβασε τη δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Tik Tok για να εξηγήσει ότι ο κόσμος έπρεπε να δει τον αδερφό του με διαφορετικό πρίσμα.

«Όλος ο κόσμος, όπως και οι οπαδοί του αδερφού μου, και ακόμη περισσότερο η γαλλική ομάδα και η Γιουβέντους. Οι συμπαίκτες του αδελφού μου και οι χορηγοί του. Όλοι αξίζουν να γνωρίζουν ορισμένα πράγματα. Για να πάρει μια τεκμηριωμένη απόφαση αν αξίζει τον θαυμασμό, τον σεβασμό και την αγάπη του κοινού. Αν αξίζει τη θέση του στη γαλλική ομάδα. Αλλά και την τιμή να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξανά. Αν του αξίζει να είναι βασικός στη Γιουβέντους. Κι αν γενικά είναι αξιόπιστο άτομο», είπε αρχικά.

Ο 32χρονος είπε ότι θα αποκαλύψει επίσης πληροφορίες για τη Ραφαέλα Πιμέντα. Αλλά και για τον τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γαλλίας, Kιλιάν Μπαπέ. «Θα σας πω για πολύ σημαντικά πράγματα για εκείνον. Και θα υπάρξουν στοιχεία και πολλές μαρτυρίες για να επιβεβαιώσουν τα λόγια μου», πρόσθεσε.

Η απάντηση του Πολ Πογκμπά μέσω των εκπροσώπων του

Οι εκπρόσωποι του Πογκμπά εξέδωσαν ανακοίνωση την Κυριακή ως απάντηση στο βίντεο: «Οι πρόσφατες δηλώσεις του Ματίας Πογκμπά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν αποτελούν δυστυχώς έκπληξη. Έρχονται μετά από απειλές και απόπειρες εκβιασμού από μια οργανωμένη συμμορία εναντίον του Πολ. Αυτό έχει παραπεμφθεί στις αρμόδιες αρχές. Τόσο στην Ιταλία όσο και στη Γαλλία πριν από ένα μήνα».

Ο Ματίας Πογκμπά διαψεύδει ότι ενεπλάκη στο συγκεκριμένο περιστατικό με νέα ανάρτησή του στο Twitter. Είπε ότι ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους λέει για μια ακόμα φορά ψέματα. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι πήγε να πεθάνει εξαιτίας του στο συγκεκριμένο συμβάν.

«Έγινε αυτό που περίμενα, ο μικρός μου αδερφός που ξεκινά επιτέλους να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Δεδομένου ότι είναι αυτός που άρχισε να λέει ψέματα στην αστυνομία και που βγάζει τις πληροφορίες, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, παρά μόνο να τον κατακρίνω. Ήθελες πολύ να με φιμώσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να πεις ψέματα και να με στείλεις στη φυλακή.

»Το υποψιαζόμουν τώρα, είναι αποδεδειγμένο. Η δική μου εκδοχή για τα γεγονότα ισχύει και σε αντίθεση με εσένα, έχω αρκετά για να αποδείξω τα λόγια μου και τα ψέματά σου. Θα σου πω ξανά: αδερφέ, δεν είναι καλό να χειραγωγείς τους ανθρώπους. Κόντεψα να πεθάνω εξαιτίας σου, με άφησες στην τρύπα φεύγοντας και θέλεις να παίξεις τον αθώο. Όταν ειπωθούν όλα, οι άνθρωποι θα δουν ότι δεν υπάρχει πιο δειλός, πιο προδότης και πιο υποκριτής από σένα σε αυτή τη Γη. Κατάλαβες τώρα Κίλιαν;

»Δεν έχω τίποτα αρνητικό απέναντί σου. Τα λόγια μου είναι για το καλό σου. Όλα είναι αληθινά και αποδεδειγμένα. Το μαραμπού είναι γνωστό. Συγγνώμη για αυτόν τον αδερφό, έναν «λεγόμενο» μουσουλμάνο που ασχολείται με τη μαγεία. Δεν είναι ποτέ καλό να έχεις κοντά σου έναν υποκριτή και έναν προδότη», ανέφερε ο Ματίας Πογκμπά στις νέες αναρτήσεις του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!