Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός καθώς βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση των Λίντον Σελάχι και Αλεξί Τρουιγέ

Νέα χτυπήματα ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός!

Μια ανάσα από την απόκτηση του Αλεξί Τρουιγέ από τη Νις βρίσκονται οι «πράσινοι». Χρειάζονταν έναν ποδοσφαιριστή για να ενισχυθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και τελικά προχωρούν στην απόκτηση του 21χρονου Γάλλου χαφ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Οσέρ στη Β’ Γαλλίας, έχοντας 28 συμμετοχές. Ο στόχος του «τριφυλλιού» είναι να τον αποκτήσει με αγορά και όχι με δανεισμό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν εκείνος που ζήτησε τον ποδοσφαιριστή, καθώς στο πρόσωπό του βλέπει ένα χαφ που μπορεί να βοηθήσει και ως «8άρι», αλλά και ως «10άρι».

Ακόμα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του διεθνούς Αλβανού χαφ, Λίντον Σελάχι, από τη Ριέκα. Μπορεί να αγωνιστεί στο «6» και στο «8» και έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στο Βέλγιο. Έχει περάσει από τα τμήματα υποδομών της Άντερλεχτ και της Σταντάρ Λιέγης, ενώ με τη δεύτερη πήρε και το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στην Τβέντε, δύο χρόνια αργότερα αγωνίστηκε στη Βίλεμ και την περασμένη σεζόν στη Ριέκα. Είναι, μάλιστα, 4 φορές διεθνής με την εθνική Αλβανίας, ενώ έχει κατακτήσει και ένα Κύπελλο Βελγίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!