Η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον Βόλο και έντυσε στα κιτρινόμαυρα τον Πάολο Φερνάντες λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Σε ακόμα μία προσθήκη, στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, προχώρησε η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν ότι υπάρχει συμφωνία με τον Βόλο για την αγορά του Πάολο Φερνάντες, μία κίνηση για την οποία πρώτο και σε αποκλειστικότητα είχε ενημερώσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ από τον περασμένο Ιούλιο.

Ο 24χρονος Ισπανός χαφ θα παραμείνει δανεικός στον σύλλογο της Μαγνησίας έως τον Ιανουάριο και στη συνέχεια θα ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την απόκτησή του αυξάνονται στις 16 οι διαφορετικές εθνικότητες στο ρόστερ της Ένωσης, αφού θα είναι ο μοναδικός Ισπανός.

Συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Πάολο Φερνάντες. Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την παραχώρηση του Πάολο Φερνάντες από την 1η Ιανουαρίου 2023. Μεχρι τότε ο Πάολο Φερνάντες θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του Βόλου” ανέφερε η ΠΑΕ Βόλος.

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Αραούχο

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Σέρχιο Αραούχο να ξεπερνάει την κάκωση που τον ταλαιπωρούσε από ένα χτύπημα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός φορ θα έκανε τα πάντα για να είναι διαθέσιμος. Έτσι, μετά από θεραπεία δύο ημερών προπονήθηκε κανονικά το πρωί της Πέμπτης.

Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι σίγουρα στην αποστολή. Μένει να φανεί αν μπορεί να ξεκινήσει ή θα βρίσκεται στον πάγκο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!