Το δικό του μήνυμα για την Εθνική ομάδα έστειλε μέσω social media ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Πάντα όταν περνούσε στο παρκέ έδινε όλο του το είναι, κάτι που μετέδιδε και στους συμπαίκτες του. Στο δύσκολο και (όπως αποδείχθηκε) τελευταίο ματς απέναντι στη Γερμανία, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πέτυχε 18 πόντους που δεν ήταν αρκετοί για να μας «σώσουν» από τον αποκλεισμό.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media για την πορεία της Εθνικής τονίζοντας ότι νιώθει ευλογημένος που είναι μέρος σε κάτι τόσο μεγάλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Νιώθω ευλογημένος που είμαι μέρος σε κάτι τόσο σημαντικό και τόσο μεγάλο που κάνει τον κόσμο περήφανο.

H θλίψη, ο χαμένος στόχος και το πείσμα είναι τα θεμέλια μιας νέας αρχής, μιας νέας ευκαιρίας. Το να παλεύουμε μαζί σας για το εθνόσημο και την πατρίδα μας δεν είναι ποτέ χρέος. Είναι τιμή και περηφάνια!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης