Ο Λιονέλ Μέσι κατέρριψε ακόμα δύο ρεκόρ με το γκολ που πέτυχε στην εκτός έδρας νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μακάμπι Χάιφα.

Τι κι αν έχει «πατήσει» πλέον τα 35; Η κλάση και η ποιότητα του Λιονέλ Μέσι χρόνια δεν… κοιτά με τον Αργεντινό να πιάνει άλλες δύο κορυφές του Champions League στον αποψινό (14/9) εκτός έδρας της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μακάμπι Χάιφα.

Ο Μέσι «σάλπισε» την αντεπίθεση των Παριζιάνων με το γκολ που σημείωσε στο 37’ ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ στο 69’ έβγαλε την ασίστ προς τον Μπαπέ για το 2-1 της γαλλικής ομάδας. Ακόμα μία μεγαλειώδη εμφάνιση από τον Αργεντινό. Όχι πως δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες επιδόσεις.

Με το τέρμα που σημείωσε, ωστόσο, ο Αργεντινός βρήκε δίχτυα για 18η σερί σεζόν όντας ο κορυφαίος παίκτης στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία. Το γκολ αυτό ήταν το υπ’ αριθμόν 126 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα, σκόραρε απέναντι σε 39ο διαφορετικό αντίπαλο στο Champions League. Άφησε έτσι στη δεύτερη θέση τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει πετύχει γκολ απέναντι σε 38 διαφορετικές ομάδες.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!