Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έστειλε ένα μήνυμα επιστροφής στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Δεν τα παρατάει ποτέ! Τι κι αν στις 3 Οκτωβρίου κλείνει τα 41; Τι κι αν δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη φετινή σεζόν, παραμένοντας σε στάδιο αποθεραπείας μετά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί; Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν τα παρατά ποτέ!

Ο ποδοσφαιριστής της Μίλαν έδωσε συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport», δηλώνοντας πως θα επιστρέψει σύντομα, ενώ δεν έχει καμία πρόθεση να αποσυρθεί ακόμα από την ενεργό δράση.

Πιο συγκεκριμένα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε:

«Θα επιστρέψω σύντομα και όταν το κάνω, να είστε σίγουροι πως θα επιστρέψω κάνοντας θόρυβο. Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ. Θα επιστρέψω και δεν θα τα παρατήσω. Μίλαν, θα επιστρέψω σύντομα…

Αν δω παίκτη πιο δυνατό από εμένα, θα είμαι έτοιμος να αποσυρθώ. Αλλά δεν έχω δει ακόμα κάποιον…».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!