Με ένα post στο Instagram ο Ντένις Σρέντερ αποθέωσε τους Έλληνες φιλάθλους για την ατμόσφαιρα στο Γερμανία - Ελλάδα, ωστόσο συμπλήρωσε ότι δεν θέλει υποδείξεις για την συμπεριφορά του, αναφέροντας ότι κάποιοι Έλληνες διεθνείς ξεπέρασαν τα όρια με αυτά που έλεγαν κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η Γερμανία βρέθηκε σε απίστευτη βραδιά, νίκησε με χαρακτηριστική ευκολία την Ελλάδα και προκρίθηκε σε βάρος της Εθνικής μπάσκετ στα ημιτελικά του Eurobasket 2022. Ο Ντένις Σρέντερ είχε να πει καλά λόγια για τους Έλληνες φιλάθλους. Παράλληλα όμως υποστήριξε ότι κάποιοι Έλληνες διεθνείς ξεπέρασαν τα όρια, λέγοντας πράγματα για την οικογένειά του.

Με μια ανάρτηση στα social media, ο σταρ των Γερμανών υπογράμμισε πως κανένας δεν θα του υποδείξει τον τρόπο που θα αντιδράσει, όταν ακούει να βρίζουν την οικογένειά του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντένις Σρέντερ:

«Έλληνες φίλαθλοι. Εκπληκτική ατμόσφαιρα απόψε. Μπορώ να ανεχτώ πολλά από τους παίκτες, αλλά το να λένε άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου είναι κάτι που δεν το ανέχομαι και δεν είναι σωστό. Για αυτό σας παρακαλώ να μην μου λέτε πώς θα αντιδράσω σε αυτό. Να είστε όλοι ευλογημένοι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!