Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Άλαν Πάρντιου, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ο Άλαν Πάρντιου ήρθε την Τετάρτη (14/9) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη και ν’ αναλάβει τα ηνία του τεχνικού τιμ.

Ο 61χρονος Άγγλος τεχνικός, ο οποίος θα είναι ο αντικαταστάτης του Χερμάν Μπούργος, ήταν χαμογελαστός και αρκετά σύντομος στις δηλώσεις του:

«Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Άρη. Έχω δει την ομάδα, έχω τη δική μου φιλοσοφία. Κοιτάζω μπροστά μου, την πρόκληση. Θα γνωριστώ με τα παιδιά αργότερα σήμερα. Θα περάσω στην ομάδα τα δικά μου θέλω. Κάποια παιδιά τα γνωρίζω ήδη. Δεν θέλω να πω πολλά. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Στη παρούσα φάση δεν μπορώ να αλλάξω πολλά, αλλά σιγά-σιγά θα κάνω τις δικές μου παρεμβάσεις».

Ο Άλαν Πάρντιου έγινε γνωστός για το έργο του κατά την τετραετία του στη Νιουκάστλ από τον Δεκέμβρη του 2010 έως τον Γενάρη του 2015 όπου σε 184 αγώνες μέτρησε 71 νίκες, 42 ισοπαλίες και 72 ήττες. Είναι ένας προπονητής με πλούσιο βιογραφικό έχοντας περάσει μεταξύ άλλων από τους πάγκους των Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Τσάρλτον, Νιουκάστλ, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Μπρομ αλλά και εκτός συνόρων σε Ολλανδία (Ντε Χάαγκ) και Βουλγαρία (ΤΣΣΚΑ Σόφιας).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!