Ο Ακίλε Πολονάρα μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει δει ακόμη τον γιο του, που ήρθε στον κόσμο στις 5 Σεπτεμβρίου, λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική Ιταλίας.

Ο Ακίλε Πολονάρα αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες της Ιταλίας στο φετινό Eurobasket. Όμως για να βρίσκεται εκεί και να στηρίζει την ομάδα του, δεν έχει δει ακόμα το νεογέννητο παιδάκι του.

Ο φόργουορντ της Εφές προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη και πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο Ακίλε Πολονάρα τζούνιορ γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου. Τώρα η Βιτόρια έχει έναν μικρό αδερφό, αλλά ακόμη δεν έχω καταφέρει να τον δω. Ο κόουτς Ποτσέκο μού έδωσε τη δυνατότητα να πάω, αλλά αφού συζήτησα και με τη σύζυγό μου ένιωσα ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψω αυτή τη στιγμή την εθνική ομάδα, εν μέσω του Eurobasket».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!