Πρέμιερ Λιγκ: Το ντέρμπι μεταξύ Τσέλσι και Λίβερπουλ αλλά και ο αγώνας Γιουνάιτεντ-Λιντς θα αναβληθούν λόγω του θανάτου της βασίλισσας.

Οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ θα ξαναρχίσουν αυτό το σαββατοκύριακο (17-18/9), μετά την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος ως ένδειξη σεβασμού για το θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας, βασίλισσας Ελισάβετ Β΄.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν οι επτά από τις 10 προγραμματισμένες συναντήσεις της Λίγκας. Δύο αναβλήθηκαν για τη διοργάνωση της κηδείας της βασίλισσας, ενώ ο αγώνας της Μπράιτον με την Κρίσταλ Πάλας, που θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, είχε ήδη αναβληθεί λόγω της απεργίας των τρένων. Πρέμιερ Λιγκ

Συγκεκριμένα, οι αγώνες που δεν θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου είναι το ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ» μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ και του «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχόταν τη Λιντς Γιουνάιτεντ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Πρέμιερ Λιγκ. Πρέμιερ Λιγκ