O ΠΑΟΚ είναι σε αναμμένα κάρβουνα μετά τον τραυματισμό του Ντομινίκ Κοτάρσκι στο κεφάλι στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Με αγωνία περιμένουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων» δέχθηκε στο κεφάλι του το γόνατο του Ρίτσμοντ Μποάκιε, στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας (1-0).

Αποχώρησε με φορείο και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάσειση.

Εν τω μεταξύ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως αποχωρεί από τη διεκδίκηση του Πάολο Φερνάντες. Οι διοικούντες το σύλλογο περίμεναν μέχρι σήμερα το βράδυ (12/9) την απάντηση του μάνατζερ του 24χρονου Ισπανού μεσοεπιθετικού, η οποία ωστόσο δεν ήρθε ποτέ, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους ελληνικούς και ρωσικούς συλλόγους.

Οι «ασπρόμαυροι» πλέον στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση ενός «δεκαριού».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!