Ο Τζιαμάρκο Ποτσέκο παραχώρησε την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες της εθνικής Ιταλίας μετά το θρίαμβο επί της Σερβίας και ο Μάρκο Σπίσου αποκάλυψε τι έκαναν με αυτή.

Η Εθνική ομάδα της Ιταλίας ζει το δικό της όνειρο. Και όχι άδικα. Η επιτυχία της ομάδας του Τζιαμάρκο Ποτσέκο στο φετινό Eurobasket είναι μεγάλη. Δεν είναι λίγο να θεωρείσαι ένα από τα αουτσάιντερ και να «πετάς» έξω το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Μετά από αυτή την επιτυχία, ο Τζιαμάρκο Ποτσέκο έδωσε την πιστωτική του κάρτα στους παίκτες για να γιορτάσουν αυτή τους την επιτυχία. Ο Ιταλός προπονητής αποφάσισε να πριμοδοτήσει τους παίκτες του λέγοντας: «Ορίστε! Κάν’τε ό,τι θέλετε με αυτή. Μετά από αυτή τη νίκη, σας αξίζει».

Ο Μάρκο Σπίσου αποκάλυψε τι έκαναν οι παίκτες της Ιταλίας με την κάρτα του Ποτσέκο αλλά και πόσο τον χρέωσαν. 

«Τίποτα φοβερό, μη νομίζετε! Πήγαμε για φαγητό. Δεν ξοδέψαμε και πολλά, μόνο 700 ευρώ. Για 12 άτομα δεν είναι μεγάλο ποσό. Πήραμε μόνο φτερούγες κοτόπουλου και νερό».

Η Ιταλία αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 18:15 τη Γαλλία για τα προημιτελικά του Eurobasket.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!