Ο Γκόραν Ντράγκιτς αποθέωσε τον συμπαίκτη του στην εθνική Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς, αλλά και όλη την ομάδα.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Ο Γκόραν Ντράγκιτς δεν είναι ένας απλός παίκτης για τη Σλοβενία. Είναι κάτι παραπάνω. Μοναδικός του στόχος είναι, μαζί με τους συμπαίκτες του, να οδηγήσουν την Σλοβενία ξανά στην κορυφή. Και πιστεύει πως μπορούν να το πετύχουν…

Ο Γκόραν Ντράγκιτς δήλωσε πως είναι η καλύτερη ομάδα και μάλιστα διαθέτουν και τον καλύτερο παίκτη του κόσμου. 

«Πιστεύω πως έχουμε την καλύτερη ομάδα. Μπορεί να μην έχουμε το ίδιο βάθος στους ψηλούς με το 2017, αλλά έχουμε χημεία και αν μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα, μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους. 

Πιστεύω, ειλικρινά, πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι μόλις 23 και παίζει σαν βετεράνος. Μπορεί να βάλει 40 πόντους απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Μπορεί να ελέγξει το ρυθμό, έχει το κατάλληλο σώμα, μπορεί να σουτάρει, να πασάρει, να πάρει ριμπάουντ… Ο τύπος είναι σαν αστροναύτης στο παρκέ. Λυπάμαι μόνο που δεν είμαι νεότερος, για να παίζαμε περισσότερα χρόνια μαζί. Παίξαμε μόνο στο Ευρωμπάσκετ του 2017 μαζί, αλλά τώρα εγώ είμαι στα 36 κι εκείνος στο απόγειο της καριέρας του. 

Όταν κερδίζουμε, θεωρώ πως πήρα την καλύτερη απόφαση και επέστρεψα στην εθνική ομάδα. Όταν επιστρέφω όμως στο δωμάτιό μου, σκέφτομαι ότι δεν μπορώ τόσο πόνο. Όμως αυτό που ζούμε αξίζει κάθε πόνο και το απολαμβάνω μέσα κι έξω από το γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!