Τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ σε συνέντευξή του σε μέσο του Βελγίου.

Αρχικά, η αποχώρηση του Φίλιπ Ζίνκερναγκελ από τον Ολυμπιακό προκάλεσε έκπληξη. Ο Δανός επιθετικός αποτελούσε σημαντικό κομμάτι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Εξάλλου είχες αποκτηθεί μόλις λίγες εβδομάδες πριν. Παρόλα αυτά, ο Ζίνκερναγκελ αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό. Και αυτός ήταν πως δεν ήθελε να συνεργαστεί με τον Κάρλος Κορμπεράν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε Μέσο του Βελγίου ανέφερε:

«Δεν ήθελα να παίξω για τον νέο προπονητή στον Ολυμπιακό. Ήταν ο διάδοχος αυτού που με ήθελε πραγματικά. Δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου να παίζει για αυτόν, γι’ αυτό αποφάσισα να φύγω.

Επέλεξα τη Σταντάρ, επειδή ξέρω ότι είναι μεγάλος σύλλογος. Μπορεί να μην είναι σε καλή περίοδο πρόσφατα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος σύλλογος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!