Ο Ρίκι Ρούμπιο αποθέωσε την εθνική Ισπανίας για την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Eurobasket 2022 σε βάρος της Λιθουανίας, λέγοντας ότι οι παίκτες της ομάδας έχουν... cojones.

Η «εφτάψυχη» Ισπανία είχε το σθένος για διαδοχικές ανατροπές, «πατώντας» στα λάθη των Λιθουανών στην παράταση (83-83κ.α.) και παίρνοντας το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά του Eurobasket 2022 στο Βερολίνο. Οι Ίβηρες έγραψαν στο επιπλέον πεντάλεπτο το τελικό 102-94, στη φάση των «16» της διοργάνωσης και ενώ βρέθηκαν πολλές φορές ενώπιον ενός πικρού αποκλεισμού, τελικά προκρίθηκαν στην οκτάδα.

Όλη η Ευρώπη «έβγαλε το καπέλο» στην Ισπανία και στην επιτυχία της. Και ο Ρίκι Ρούμπιο δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αποθεώνοντας τους Ίβηρες. Ο Ισπανός γκαρντ των Καβαλίερς, που δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του λόγω τραυματισμού, έδειξε την υποστήριξή του με μερικές λέξεις, γράφοντας στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter: «Τι cojones έχετε. Οικογένεια. Ισπανία».

Παρακάτω ακολουθεί και η ανάρτηση του Ρίκι Ρούμπιο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!