Ο άλλοτε σταρ της Ολίμπια Μιλάνο και της Μπένετον, Ρικάρντο Πίτις σχολίασε την επική πρόκριση της Ιταλίας στα προημιτελικά του EuroBasket 2022.

Το πείσμα των Ιταλών και η εξωπραγματική τους τέταρτη περίοδος έφερε ανατροπή δεδομένων στη φάση των «16» του Eurobasket 2022 στο Βερολίνο, με τους «Ατζούρι» να θέτουν εκτός συνέχειας το φαβορί της διοργάνωσης, Σερβία! Η Ιταλία απέκλεισε με το τελικό 94-86 τους «Πλάβι», «αρπάζοντας» το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία (14/9). «Ήρωας» των Ιταλών ο Σιμόνε Φοντέκιο, ο οποίος στο 1:46΄ για τη λήξη είχε καθοριστικό κλέψιμο στον Γιόκιτς, για να ξεχυθεί στον αιφνιδιασμό και με γκολ-φάουλ να γράψει το καταδικαστικό για τη Σερβία 91-79!

Από την πλευρά του ο Ρικάρντο Πίτις, δυο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με την Ολίμπια Μιλάνο και ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς παίκτες της γενιάς του σχολίασε με γλαφυρό τρόπο την πρόκριση της «σκουάντρα ατζούρα»!

Ο 53χρονος Ρικάρντο Πίτις ανέφερε με μήνυμά του στα social media:

«Δεν έχουμε σέντερ

Δεν έχουμε σταρ του ΝΒΑ

Δεν είμαστε αρκετά ταλαντούχοι

Είμαστε πολύ κοντοί

Δεν έχουμε φυσική κατάσταση

Δεν έχουμε τον Γκαλινάρι

Ο Ποτζέκο δεν είναι έτοιμος

Δεν έχουμε εμπειρία

Θέλει κανείς σας να προσθέσει τίποτα άλλο;

Γιατί είναι αλήθεια… Μας λείπουν πολλά αλλά έχουμε καρδιά και δυο τεράστιες μπάλες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!