Αποθέωσε τον Μανού Τζινόμπιλι για την είσοδό του στο Hall of Fame ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Μανού Τζινόμπιλι βρίσκεται εκεί που αξίζει: Στο Hall of Fame. Ο θρύλος των Σπερς και του αργεντίνικου μπάσκετ εισήλθε στο Μουσείο του μπάσκετ ως μέλος της κλάσης του 2022, έχοντας μεταξύ άλλων μαζί του τον Τιμ Χάρνταγουεϊ, τον Τζορτζ Καρλ, τον Ντελ Χάρις και τον Ραντιβόι Κόρατς.

Ο 45χρονος πρώην γκαρντ των Σπερς πέρασε 16 σεζόν στην ομάδα του Σαν Αντόνιο κατακτώντας μαζί τους τέσσερα πρωταθλήματα. Επίσης ήταν χρυσός ολυμπιονίκης με την εθνική του ομάδα το 2004 στην Αθήνα, αλλά και πρωταθλητής στην Ευρωλίγκα το 2001 με την Βίρτους Μπολόνια.

Με μια φοβερή ατάκα, ο Λιονέλ Μέσι «υποκλίθηκε» στον Μανού Τζινόμπιλι για την είσοδό του στο Hall of Fame μετά από μια τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ και την εθνική Αργεντινής.

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφερε:

«Με έκανε πολύ υπερήφανο, που άκουσα έναν δημοσιογράφο να λέει ότι ο Μανού είναι ο Μέσι του μπάσκετ. Για την ακρίβεια, θα έπρεπε να λένε ότι εγώ είμαι ο Μανού του ποδοσφαίρου». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!