O Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ και τις αντιρρήσεις της μητέρας του.

Για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ αλλά και για τα εμπόδια που συνάντησε στην προσπάθειά του αυτή, μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος παραχώρησε συνέντευξη στο «Mega» όπου μίλησε για τη ζωή του αλλά και την αντίθετη άποψη που είχε η μητέρα του με το μπάσκετ.

Ειδικότερα, αποκάλυψε πως η μητέρα του συνήθιζε να του λέει πως «το μπάσκετ δεν θα σου δώσει να φας, έλα να μας βοηθήσεις στα σπαράγγια».

Ο ίδιος, πάντως, τόνισε πως ποτέ δεν τον γέμισε σαν άνθρωπο η γεωπονία ενώ για την «αρχή» με το μπάσκετ δήλωσε:

«Πήγα στην ακαδημία του Ζάγκρεμπ. Γινόταν εμφύλιος με μάχες. Κι όμως το πανεπιστήμιο λειτουργούσε» ενώ για την πρώτη του ήττα συμπλήρωσε: Δημήτρης Ιτούδης

«Κάποια στιγμή θα “πέσουμε” όλοι, ο στόχος όμως είναι να πέσουμε μπροστά και να γίνουμε καλύτεροι από τις αποτυχίες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!