Η συζήτηση για τους νατουραλιζέ παίκτες στις εθνικές ομάδες έχει... ανοίξει με πολλούς να θεωρούν άστοχη την συγκεκριμένη απόφαση. Ωστόσο, ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα υπερασπίστηκε την απόφαση της Ισπανίας να εντάξει στο ρόστερ της τον Λορέντζο Μπράουν.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, τόνισε πως ήθελαν να δημιουργήσουν μια νέα εθνική ομάδα γύρω από τους Μπράουν, Γουίλι και Ρούντι και πως είναι ικανοποιημένοι, που ο έμπειρος guard αποδέχτηκε την πρότασή τους ώστε να ενταχθεί στην ομάδα της Ισπανίας.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όπως επίσης και στα υπόλοιπα αστέρια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χόρχε Γκαρμπαχόσα:

«Με την απόφασή μας ψάχναμε κάτι περισσότερο από έναν καλό παίκτη. Του ζήτησα προσωπικά να βοηθήσει στην εξέλιξη των νεότερων παικτών, να επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσής τους. Σίγουρα μας λείπουν παίκτες όπως οι Γκασόλ, ο Ναβάρο, ο Ροντρίγκεθ και ο Γιουλ, που είναι θρύλοι. Προσπαθούμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα, γύρω από τον Μπράουν, τον Γουίλι, τον Ρούντι. Είναι οι νέοι ηγέτες μας. Τα νέα παιδιά έχουν ήδη εξελιχθεί δίπλα τους. Παίξαμε με καρδιά και κερδίσαμε μια καλή ομάδα».

Η διοργάνωση έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Όλοι ξέρετε για τι αστέρια μιλάμε. Όμως η Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Γιάννης, παρότι είναι μεγάλος σταρ. Όπως και η Σλοβενία δεν είναι μόνο ο Ντόντσιτς ή η Σερβία είναι πολλά παραπάνω από μόνο ο Γιόκιτς. Εμείς θέλουμε να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους και να γίνουμε οι καλύτεροι. Θα δούμε αν θα είναι το καλύτερο Eurobasket όλων των εποχών, αλλά είναι σε καλό δρόμο για να αποδειχτεί έτσι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!