Ατρόμητος και Παναιτωλικός έκαναν μεγάλα διπλά σε Νίκαια και Ηράκλειο αντίστοιχα και ανέβηκαν ψηλά στα ψηλά της βαθμολογίας της Super League.

Ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής (2-1) απέναντι στον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League κι έδειξε γι’ άλλη μια φορά, στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου, πως είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με την περυσινή χρονιά, όταν και κινδύνεψε. Για τα «καναρίνια», που είχαν ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με εμφατική νίκη επί του Άρη (2-1), ήταν το δεύτερο τρίποντο και πρώτο εκτός έδρας, ενώ οι Κρήτες δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο «διπλό» επί του Βόλου, την περασμένη εβδομάδα, γνωρίζοντας την τρίτη ήττα σε τέσσερις αγώνες και δεύτερη (σε 2 αγώνες) στο Ηράκλειο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σημείωσε την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 του καλού κι αξιόμαχου Λεβαδειακού στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έκαναν βαθμολογικό άλμα φτάνοντας στους 4 πόντους, ενώ οι «πράσινοι» παρέμειναν στον έναν, έχοντας πάντως παίξει και τους τέσσερις αγώνες τους εκτός έδρας.

Οι αλλαγές που έκανε στο ξεκίνημα του β΄ μέρους ο Κρις Κόουλμαν «μπλόκαραν» τον Ιωνικό, προκάλεσαν την ολική επαναφορά του Ατρόμητου και με τρία γκολ στα πρώτα 15 λεπτά της επανάληψης κι άλλο ένα στις καθυστερήσεις η ομάδα του Περιστερίου μετέτρεψε το εις βάρος της 0-1 σε 4-1, παίρνοντας με θριαμβευτικό τρόπο το δεύτερο φετινό της «τρίποντο» στη Super League μετά από 4 αγωνιστικές. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, ο οποίος δεν θα πρέπει να αισθάνεται πλέον καθόλου σίγουρος στην θέση του, υπέστη καθολικό μπλακ άουτ στις αρχές του β΄ μέρους και μοιραία έμεινε με μόλις ένα βαθμό μετά από 4 αγώνες. Οι κινήσεις του προπονητή των φιλοξενούμενων (Τζαβίδας, Φριντζόνσον και Κλωναρίδης πέρασαν στο ματς) αποδιοργάνωσαν πλήρως τους γηπεδούχους. Από την προαναφερθείσα τριάδα προήλθαν και τα τέσσερα γκολ των «κυανόλευκων», με τους Νικαιώτες να… ψάνονται και να μη μπορούν ν΄ αντιδράσουν…

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League:

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2 

ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός 2-1

Ιωνικός – Ατρόμητος Αθηνών 1-4

Ολυμπιακός – Βόλος (11/9, 18:30)

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (11/9 21:30)

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (11/9 21:30)

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία (12/9 19:00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!