Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν ασχολείται με τα όσα λένε οι επικριτές του για τη φυσική του κατάσταση. Αντίθετα ο ίδιος συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του και να «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι απόλυτος πρωταγωνιστής στο φετινό Eurobasket. Έχει πάρει από το… χέρι την Σλοβενία, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Με 35 πόντους ηγήθηκε της Σλοβενίας στη νίκη επί του Βελγίου που χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurobasket. Μετά τον αγώνα ρωτήθηκε αν δίνει σημασία σε όσους λένε πως δεν έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση και κάνουν λόγο για περιττά κιλά ενώ σχολίασε και τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά.

Ακολουθεί η απάντηση του Λούκα Ντόντσιτς:

«Αν με ένοιαζε τι λένε άνθρωποι που δεν μου αρέσουν και δεν τους κάνω παρέα, δεν θα ήμουν εδώ. Δεν με νοιάζει καθόλου.

Το Βέλγιο έπαιξε σπουδαία, ξέραμε ότι θα είναι απαιτητικό παιχνίδι. Στο τέλος όμως, ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στο Βέλγιο για την εμφάνιση και τη μαχητικότητα που έδειξε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, παρότι μπορεί να πίστευε ο κόσμος. Το Βέλγιο παίζει καλά και αρκετά δυναμικά, με επιθετικότητα. Έπαιξαν όμορφο μπάσκετ, αλλά όταν ανεβάσαμε την ταχύτητά μας, τότε τα πράγματα έγιναν πιο απλά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!