Ο Λορέντζο Μπράουν δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για τους νατουραλιζέ παίκτες. Αντίθετα θέλει να φτάσει με την Ισπανία όσο πιο ψηλά γίνεται στο Eurobasket.

Ο Λορέντζο Μπράουν με 28 πόντους και 8 ασίστ οδήγησε την Ισπανία σε μεγάλη νίκη επί της Λιθουανίας και πρόκριση στους «16» του Eurobasket. Όμως ακόμα και τώρα γίνεται αρκετή συζήτηση για το αν θα έπρεπε ο Μπράουν να είναι μέλος της Εθνικής Ισπανίας. Θυμίζουμε πως πολλοί έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για την ύπαρξη των νατουραλιζέ παικτών.

Όμως ο Λορέντζο Μπράουν δεν επηρεάζεται από την κριτική και θέλει να πάει με την ομάδα του όσο πιο ψηλά γίνεται.

Παρακάτω ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Όλα τα παιδιά εδώ με αποδέχτηκαν σαν έναν δικό τους. Νιώθω μια απίστευτη αδελφότητα εδώ, τέτοιο κλίμα έχω συναντήσει μόνο στην Ούνιξ όσα χρόνια παίζω. Είναι μια πραγματική οικογένεια. Έχω μάθει πολλά δίπλα τους αυτές τις εβδομάδες και δεν με απασχολεί τι λένε απέξω. Το μόνο που με νοιάζει είναι αυτή η ομάδα και πώς θα πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Eurobasket. Τους αγαπώ και με αγαπούν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!