Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ έκανε την πρώτη του δημοσίευση ως παίκτης της ΑΕΚ, την οποία ευχαρίστησε και παρουσίασε με τα καλύτερα λόγια.

Με τη βούλα παίκτης της ΑΕΚ είναι πλέον ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ που αποτελεί την όγδοη φετινή μεταγραφική προσθήκη των «κιτρινόμαυρων». Η «Ένωση» είχε φτάσει σε οριστική συμφωνία μαζί του από την Τρίτη, με τον Σιντιμπέ να φτάνει αργά το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα με τον εκπρόσωπό του για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Χθες ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτησή του.

Ο εν ενεργεία Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την «Ένωση», την οποία χαρακτήρισε ως εμβληματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ ανέφερε:

«Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω την άφιξη μου στην ΑΕΚ. Ευχαριστώ αυτόν τον εμβληματικό ποδοσφαιρικό σύλλογο για την εμπιστοσύνη του. Νέα χώρα, νέα πόλη, νέο κλαμπ! Πάμε όλοι μαζί να ζήσουμε αυτή τη νέα περιπέτεια».

Παρακάτω ακολουθεί το post του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!