Επέκταση συμβολαίου με τη Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι του 2027 υπέγραψε ο Σάντρο Τονάλι.

Δεν το… κουνάει ο Σάντρο Τονάλι από το Μιλάνο!

Ο 22χρονος Ιταλός είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2021 όταν και ξεκίνησε τη συνεργασία του με την αγαπημένη του Μίλαν. Το νέο του συμβόλαιο θα έχει ισχύ για ένα ένα ακόμα χρόνο δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο 22χρονος μέσος, που αγοράστηκε από την Μπρέσια για 32 εκατ. ευρώ, μετρά 5 γκολ και 4 ασίστ σε 87 εμφανίσεις, ενώ είχε σημαντική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

Ο Σάντρο Τονάλι αποτέλει έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Μίλαν και οι «ροσονέρι» δεν ήθελαν να σκέφτονται ένα ενδεχόμενο αποχώρησής του.

Παρακάτω ακολουθεί και η επίσημη ανακοίνωση της Μίλαν:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!