Ο Κριστόφ Γκαλτιέ επεσήμανε πως οι σχέσεις Εμπαπέ-Νεϊμάρ είναι καλές διαψεύδοντας πως υπάρχουν τριγμοί στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα σενάρια που αναφέρουν πως στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις των παικτών είναι πολλά. Όλα αυτά ήρθε να διαψεύσει ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο τεχνικός της Παρί έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει παρατηρήσει κάποια αρνητική διάθεση ανάμεσα στους Εμπαπέ-Νεϊμάρ και πως οι δυο τους, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, θα πρέπει να μάθουν να κάθονται και στον πάγκο, όταν αυτό χρειαστεί. Την ίδια ώρα, ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας προανήγγειλε, αλλαγές στο αμυντικό κομμάτι της τακτικής.

Πιο συγκεκριμένα ο Κριστόφ Γκαλτιέ έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Η σχέση τους είναι καλή. Αναζητούν ο ένας τον άλλον στην προπόνηση, συναναστρέφονται. Συζήτησαν και δεν υπάρχουν προβλήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι ο Κιλιάν θα δώσει εξαιρετικές ασίστ στον Νεϊμάρ. Δεν είδα ότι υπήρχε κάτι αρνητικό στο ματς με τη Γιουβέντους. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε τον Νεϊμάρ, τον Εμπαπέ και τον Μέσι στον πάγκο. Είναι πιθανό ένας από αυτούς να ξεκουράζεται. Επίσης, δε θα υπάρξουν αλλαγές τακτικής σε αμυντικό επίπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!