Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Ρωσίας, Αντρέι Κιριλένκο, κλήθηκε να φτιάξει το δικό του bracket για την τελική φάση του Eurobasket 2022 και ανέδειξε την Εθνική μας πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Αντρέι Κιριλένκο, συμπλήρωσε το bracket του Eurobasket και προέβλεψε ότι η Ελλάδα θα πάρει το χρυσό!

Ο πλέον πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας «βλέπει» πως η «επίσημη αγαπημένη» θα αποκλείσει στους «16» την Τσεχία, στη συνέχεια θα ξεπεράσει το εμπόδιο τόσο της Γερμανίας όσο και της Λιθουανίας, ενώ θεωρεί ότι θα επικρατήσει και στον τελικό της Σερβίας.

Αντίστοιχα, οι Σέρβοι θα αποκλείσουν την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Σλοβενία, αλλά θα γνωρίσουν την ήττα από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Όσον αφορά το χάλκινο μετάλλιο, ο Κιριλένκο εκτιμά ότι η Σλοβενία θα πανηγυρίσει τη νίκη επί της Λιθουανίας.

Δείτε το bracket του Αντρέι Κιριλένκο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!