Άσχημη εξέλιξη είχε το Eurobasket για τον Σέιν Λάρκιν καθώς ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός και θα χάσει το υπόλοιπο της διοργάνωσης.

Το απόλυτο σοκ για την αποστολή της εθνικής Τουρκίας στο Eurobasket, καθώς ο Σέιν Λάρκιν μένει οριστικά εκτός πλάνων λόγω σοβαρού τραυματισμού στο δάχτυλο. Ο έμπειρος guard θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση η οποία θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε στο BasketNews:

«Για μας είναι ένα σοκ, γιατί ειλικρινά περίμενα να επιστρέψει. Αλλά αυτά είναι τα νέα. Το Eurobasket ολοκληρώθηκε για τον Λάρκιν».

Ο Σέιν Λάρκιν θα απουσιάσει και από τις υποχρεώσεις της Αναντόλου Εφές, καθώς αναμένεται να μην προλάβει την έναρξη της Euroleague. Ο τραυματισμός του συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Μαυροβούνιο. Σημειώνεται πως η Τουρκία θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία στη φάση των «16».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!