H Πρέμιερ Λιγκ θα αναβάλλει την αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου ενώ οι αγγλικές ομάδες ίσως απουσιάσουν από τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια.

Η Πρέμιερ Λιγκ πενθεί και εκείνη τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία της Βρετανίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών χθες, Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Από χθες, έχει τεθεί σε λειτουργία το περιβόητο «Operation London Bridge», που περιλαμβάνει όλες τις δράσεις που ακολουθούν τον θάνατό της. Μία εξ αυτών είναι και η αναστολή όλων των πολιτικών και αθλητικών εκδηλώσεων. Φυσικά, από αυτό το πρωτόκολλο δεν ξεφεύγουν οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ αλλά και των χαμηλότερων κατηγοριών της Αγγλίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», αναμένεται να αναβληθούν οι αναμετρήσεις του προσεχούς Σαββατοκύριακου. Το πιθανότερο είναι να ματαιωθούν και οι αναμετρήσεις των αγγλικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Η UEFA βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τους αγγλικούς ποδοσφαιρικούς φορείς. Εκείνοι με τη σειρά τους θα συναποφασίσουν με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού το πώς θα προχωρήσουν από δω και στο εξής με τις επίσημες υποχρεώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!