Είδηση-«βόμβα» στην Ιταλία, με τους ιδιοκτήτες της Ίντερ να βάζουν πωλητήριο στην ομάδα έναντι 1,2 δις ευρώ.

Προς πώληση βγαίνει η Ίντερ, όπως προκύπτει από ιταλικά δημοσιεύματα. Η οικογένεια Ζανγκ που έχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, έχει απευθυνθεί στον τραπεζικό κολοσσό που ακούει στο όνομα Goldman Sachs και ζήτησε να διερευνήσει την αγορά για ενδιαφερόμενους.

Σε πρώτη φάση οι Κινέζοι ιδιοκτήτες αξιώνουν ένα ποσό που αγγίζει το 1,2 δισ. ευρώ, υπογραμμίζοντας πως μέχρι την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας θα διατηρήσουν την ομάδα απόλυτα ανταγωνιστική στη Serie A και σε επίπεδο συμμετοχής στο Champions League.

Προφανώς και η είδηση ήρθε να ταράξει τα νερά όχι μόνο στην Ιταλία αλλά συνολικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. H οικογένεια Ζανγκ και η εταιρεία τους «Suning» έχουν στα χέρια τους τις μετοχές της Ίντερ από το 2016 (όταν τις αγόρασαν από τον Έρικ Τοχίρ), δηλαδή εδώ και μια εξαετία με μεγαλύτερη επιτυχία τους να είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!