Ρεπορτάζ της Mundo Deportivo αποκαλύπτει πως η Μπαρτσελόνα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το 2026 με τον Γκάβι.

Ο Γκάβι αποτελεί έναν παίκτη-κλειδί στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. Και όπως είναι λογικό δεν θέλουν να τον χάσουν. Προς αυτή την κατεύθυνση φαίνεται πως κινείται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα καθώς επιθυμεί να του ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας «Mundo Deportivo» αναφέρει ότι Μπαρτσελόνα και Γκάβι τα βρήκαν, ενώ θα υπογράψουν νέο συμβόλαιο, μέχρι το 2026 έως τα τέλη του Οκτώβρη!

Ο 18χρονος χαφ μάλιστα, που έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για τους προσωπικούς όρους της μεταξύ τους συμφωνίας, θα έχει ρήτρα αποχώρησης ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ…

Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο και αρκετών «μεγάλων» ομάδων αλλά η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει τίποτα στην τύχη τους. Όλοι είναι πολύτιμοι σε αυτό το restart της ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!