Ο Άτσο Πέτροβιτς με αφορμή τη φάση των «16» στο Eurobasket παρουσίασε τις ομάδες που θεωρεί φαβορί και έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Ο Άτσο Πέτροβιτς χτύπησε» ξανά μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter. Συγκεκριμένα ο Κροάτης προπονητής υποστήριξε πως στη φάση των «16» του Eurobasket υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί με εξαίρεση μία αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα:

«Για μένα στα επτά ζευγάρια για τους «16» το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Σλοβενία, Σερβία, Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Λιθουανία και Κροατία θα περάσουν. Το δίλημμα είναι μόνο στο ματς Ουκρανία-Πολωνία. Εκεί δίνω μικρό προβάδισμα στους Ουκρανούς».

Άτσο Πέτροβιτς: Παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα Ελλάδα-Κροατία

Ο Άτσο Πέτροβιτς είχε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα της χώρας του κόντρα στην Ελλάδα στην πρεμιέρα του Eurobasket. Μάλιστα «στόχευσε» σε φάσεις που πρωταγωνίστησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Και τώρα κάτι για τη διαιτησία, γιατί όταν χάνεις έχεις το δικαίωμα να είσαι εκνευρισμένος. Πριν το κάρφωμα του Γιάννη για το +4, δεν σπρώχνει τον Χεζόνια; Και στο +4, πάλι ο Γιάννης, κατά τη γνώμη μου κάνει βήματα πριν κάνει ντρίμπλα και φτάσει στο καλάθι και φάουλ για το +7».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!