Η ισπανική εφημερίδα «Marca» ήρθε να δώσει μία διαφορετική ανάλυση στη νίκη της Κροατίας και στην άστοχη βολή του Μπογκντάνοβιτς.

Η «Marca» έβαλε στο… κάδρο της τον αγώνα ανάμεσα στην Κροατία και την Ουκρανία και την άστοχη βολή του Μπογκντάνοβιτς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πασίγνωστης ισπανικής εφημερίδας, η Κροατία «επέλεξε» να τερματίσει στην 3η θέση του τρίτου ομίλου, ώστε να έχει πιο εύκολο αντίπαλο στα προημιτελικά!

Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής, λοιπόν, η «Χρβάτσκα» νίκησε 90-85 την Ουκρανία, ωστόσο εάν νικούσε με διαφορά άνω των 8 πόντων, τότε εκείνη θα τερμάτιζε στη 2η θέση του γκρουπ στην τριπλή ισοβαθμία, καθώς θα είχε καλύτερο συντελεστή πόντων.

Το σύνολο του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς προηγήθηκε σε εκείνο το σημείο 90-83 με καλάθι και φάουλ του Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς. Όμως ο έμπειρος γκαρντ αστόχησε στη συμπληρωματική βολή για το +8. Μάλιστα, στην επόμενη επίθεση οι Ουκρανοί σκόραραν με τον Μπλίζνιουκ διαμορφώνοντας το τελικό 90-85. Εκεί, λοιπόν, το ισπανικό Μέσο άφησε να εννοηθεί πως ο Κροάτης NBAer αστόχησε… επίτηδες!

Η ισπανική εφημερίδα άφησε υπόνοιες ότι η Κροατία δεν ήθελε τη δεύτερη θέση του ομίλου, που την πήρε τελικά η Ουκρανία, γιατί στους «16» θα αντιμετώπιζε την «εύκολη» Πολωνία, αλλά εφόσον περνούσε το εμπόδιό της τότε στα προημιτελικά θα έβρισκε μπροστά της τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς… Τώρα, όπως προέκυψαν τα ζευγάρια των «16» εάν προσπεράσει το εμπόδιο της Φινλανδίας, η Κροατία θα βρει απέναντί της τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία-Λιθουανία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!