Νικ Κύργιος: Ο Κάρεν Κατσάνοφ νίκησε τον Ελληνοαυστραλών με 7-5, 4-6, 7-5, 6-7(3), 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του US Open.

Ο Νικ Κύργιος δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κάρεν Κατσάνοφ στα προημιτελικά του US Open. O Ελληνοαυστραλός τενίστας αποκλείστηκε με 3-2 από τον Κατσάνοφ και έμεινε εκτός ημιτελικών.

Το ματς διήρκησε 3 ώρες και 39 λεπτά με τους δύο τενίστες να δίνουν πραγματική «μάχη» στο κορτ. Ο Κύργιος παρά την εξαιρετική του απόδοση, έμεινε δύο φορές πίσω στα σετ.

Παρά τη 2η επιστροφή του στο ματς, δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε στο 5ο σετ την αλλαγή του momentum ο Κύργιος, που είχε ακόμα ένα απρόσεχτο service game στο άνοιγμά του, για να υποστεί νέο break και να μείνει πίσω με 0-1. Νικ Κύργιος

Παρότι είχε ευκαιρίες για break back τόσο στο 2ο, όσο και στο 4ο game, o Κύργιος δεν τα κατάφερε, με τον Khachanov να κρατάει με νύχια και με δόντια το προβάδισμα αυτό ως το τέλος και να φτάνει τελικά στην τελική νίκη “γράφοντας” το 6-4 στο αποφασιστικό σετ, έπειτα από 3 ώρες και 39 λεπτά αγώνα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!