Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η Νάπολη είναι μία «επικίνδυνη πόλη».

Στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με αντίπαλο τη Νάπολι, ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, ρωτήθηκε για το εάν θεωρεί την ιταλική πόλη επικίνδυνη.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του καθώς θεώρησε την ερώτηση απαράδεκτη.

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ:

«Τι απαράδεκτη ερώτηση είναι αυτή. Τώρα θέλετε να δημιουργήσετε τίτλους. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Είστε από τη Νάπολη; Πιστεύετε ότι είναι μια επικίνδυνη πόλη; Δεν ζω μια κανονική ζωή στη Νάπολη. Είμαι προστατευμένος, πηγαίνω στο ξενοδοχείο και τώρα με ρωτάτε τι σκέφτομαι για τη Νάπολη.

Ξέρετε ακριβώς για τι μιλάνε οι άνθρωποι. Εάν «μερικοί» υποστηρικτές συναντήσουν «κάποιους» υποστηρικτές, τότε «κάτι» μπορεί να συμβεί. Καμία σχέση με την πόλη.

Θα ήθελα πολύ να πάω στο ξενοδοχείο για να είμαι ειλικρινής και να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι αύριο. Φαίνεται ότι δεν ξέρεις πια τι να ρωτήσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!